Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

De Zonnebloem Eersel, Duizel, SteenselAdresgegevens Pikhoek 10
5521JX Eersel
Telefoon
T 0497-515854

De Zonnebloem in Eersel, Duizel & Steensel is een plaatselijke afdeling van een landelijke organisatie.

De Nationale Vereniging de Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen.
Het gaat dan vooral om mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend zijn.

Op dit moment werken er ruim 40.000 vrijwilligers voor de Zonnebloem. Zij bezoeken de mensen die door ziekte of handicap aan huis gebonden zijn. Daarnaast organiseren de vrijwilligers tal van activiteiten, dagtochten en aangepaste vakanties.

De Zonnebloem voor mensen met een lichamelijke handicap
De Zonnebloem is er voor iedereen met een fysieke beperking die leuke dingen wil doen en (nieuwe) mensen wil ontmoeten. En voor wie dat door ziekte, handicap of ouderdom niet vanzelfsprekend is.

Wil jij mensen leren kennen met wie het klikt? Samen iets ondernemen of huisbezoek ontvangen? Of ken je iemand die graag meer sociale contacten wil hebben? De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar. Mensen met en zonder handicap, jong en oud. Met huisbezoeken, tal van activiteiten en aangepaste vakanties helpen we mensen met een beperking om een sociaal actief leven te leiden.

Bezoek, activiteiten en vakanties
Heb je een lichamelijke beperking, door ziekte of handicap? Dan kun je dankzij de Zonnebloem toch volop meedoen. We verzorgen geheel aangepaste vakanties en een breed aanbod aan toegankelijke activiteiten voor jong en oud, bij jou in de buurt of wat verder weg. Maar ook kun
je regelmatig bezoek aan huis krijgen, van een vrijwilliger met wie het klikt. En bij alles wat we doen geldt: aandacht voor elkaar, gezelligheid en écht
contact tussen mensen staan centraal.

Contact in de buurt
Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Zonnebloem afdeling Eersel-Duizel-Steensel, via zonnebloem.eds@hotmail.com. Meedoen met de Zonnebloem is mogelijk voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking.

Doe als vrijwilliger mee met de Zonnebloem!
Tienduizenden mensen met een lichamelijke handicap doen een beroep op ons werk. Op de persoonlijke aandacht en praktische hulp die we bieden in de vorm van onder meer huisbezoek, activiteiten en vakanties. Alleen dankzij de enthousiaste inzet van héél veel enthousiaste vrijwilligers en bedrijven kunnen wij mensen met een fysieke beperking helpen om mee te blijven doen in onze samenleving. Doe je ook mee?

 

 

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar

 

Contactpersoon: mevr. W. Keeris

E-mail w.keeris@hetnet.nl

 « terug


Hulpverleningsorganisaties