Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Horeca Equipment HollandAdresgegevens Rootven 8
5531MB BLADEL
Telefoon
T 0497-644606
M 06 53 89 70 87
F 0497-644607

 

 

Uw persoonlijke wensen in combinatie met ons advies resulteert in het gewenste eindresultaat. Vanaf ontwerp, apparatuurlevering, montage, service en onderhoud bieden wij u een totaaloplossing voor professionele bedrijfskeukens en complete keukeninrichtingen. Door de samensmelting van hoogwaardige apparatuur met rvs maatwerk komen we tot één geheel. Het gaat hierbij om het creëren van een prettige, veilige, overzichtelijke en functionele werkomgeving. Kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid vormen onze basis, zodat u altijd kunt rekenen op onze service en vakmanschap.
 

Flexibel koken met Inducook!
Horeca Equipment Holland ontwerpt onder de naam Inducook flexibele, praktische en maatwerk oplossingen op het gebied van inductiekoken voor iedere bedrijfskeuken. Naast maatwerkeilanden zijn er ook losse units leverbaar die het mogelijk maken om voor elke bedrijfssituatie een prijsvriendelijke inductieopstelling te creëren. Met elke klant wordt gezocht naar dié oplossing, die in de gewenste situatie past en het beste werkt.


Verbouwing Coquille

Inducook uit de keuken van Horeca Equipment Holland
Horeca Equipment Holland heeft ruime ervaring binnen het segment bedrijfskeukens; als leverancier van professionele keukenuitrustingen heeft het bedrijf een goed inzicht in de wensen en behoeften van restaurateurs. Met het ontwikkelen van een eigen lijn inductieopstellingen speelt Horeca Equipment Holland dan ook scherp in op de vraag naar flexibiliteit en maatwerk. Was het tot nu toe zo dat koken op inductie bijna exclusief was weggelegd voor restaurateurs met een fors budget, met Inducook kan voor elke bedrijfssituatie een betaal-bare opstelling worden ontworpen. Inducook werkt enkel met hoogwaardige componenten van Zwitserse makelij precisie en degelijkheid gegarandeerd! Met een betaalbare oplossing voor ogen worden deze onderdelen door Inducook gecombineerd in een op maat gemaakte kookopstelling die veel voordelen biedt: zowel in praktisch opzicht als qua veiligheid, hygiëne, snelheid, arbeidsvreugde en efficiency.

De voordelen:
- tijdbesparend
- prettiger werken
- optimaal gebruik van kookoppervlakte (doorschuifsysteem)
- aangename omgevingstemperatuur
- minder energieverbruik
- veiliger voor de gebruiker
- ideaal voor frontcooking
 

 

 • Culion - Combisteamers
 • Rhima - Bedrijfsvaatwasmachines - systemen
 • Inducook - Inductie apparatuur
 • Kiremko - Frituurbakwanden
 • Polaris - Koel- en vriesapparatuur
 • Moduline - Cook&Hold en Regenereer apparatuur
 • Mareno - Kookapparatuur
 • Osmotic -Omgekeerde Osmose
 • Retigo - Combisteamers
 • RVS maatwerk - buffetten
 • Waterontharders
 • Kunststof antislipvloer


 

Klik hier voor een kijkje te nemen in onze Webshop of bij onze referenties 

of bel voor deskundig advies

 

"Thuis in uw bedrijfskeuken" door het aanbieden van een totaaloplossing.

 

 


« terug


Horecabenodigdheden - Keukens