Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Gouden Koffer spel van NeterPop en Allesvan.nl Nieuws
     

 

De Zoektocht Naar De Gouden Koffer

 

NIEUWS

 

 NIEUWS  REGELEMENT  FOTOZOEKSPEL  LETTERSPEL  STAPPENSPEL

 

Nieuws

 

Maandag 31-03-2009
XL-Games doet 50 consumptiebonnen in de Gouden Koffer

XL-Games heeft 50 consumptiebonnen geschonken voor de Gouden Koffer. De uiteindelijke vinder van de Gouden Koffer krijgt naast alle prijzen ook nog eens 50 consumptiebonnen voor Neterpop 2009. Veel succes met het vinden van de Gouden Koffer!     


Zondag 29 maart 2009

De winnaars van het Fotozoekspel, het eerste onderdeel van het NeterPop – Allesvan.nl (Bladel, Eersel en Reusel) Gouden Koffer spel zijn bekend.


De prijswinnaar zijn:

1e prijs: Kitty Rombouts – Zij ontvangt 2 Entreekaartjes NeterPop en een fietshelm van Profile Bito De Fietsspecialist in Bladel

2e prijs: Fam Swaanen – Zij ontvangen 2 Entreekaartjes NeterPop en 2 NeterPop shirts

3e prijs: Corrie v Loon – Zij ontvangt 2 Entreekaartjes NeterPop

4e prijs: Fam Amting - 4 Zwembadkaartjes van Landal Vennenbos in Hapert

5e prijs: Stan Jansen – Stan ontvangt 2 NeterPop shirts


Leden van CV de Meukers enthousiast onderweg bij het Fotozoekspel.
Zij gaan ook het Letterspel en het Stappenspel spelen

 

Tevens ontvangen zij een voorsprong op het volgende spel, het Letterspel. Het Letterspel moet je spelen en oplossen om achter de startplaats van het laatste spel, Het Stappenspel te komen. Via Het Stappenspel komt uiteindelijk iemand of een groep als eerste bij de Gouden Koffer die ergens in deze streek is begraven. De Gouden Koffer bevat een waarde van maar liefst € 1.500,- waaronder 10 gratis entreekaartjes voor NeterPop.


Zondag 22 maart 2009


NETERSEL - In samenwerking met Allesvanbladel.nl organiseert Neterpop de Zoektocht Naar De Gouden Koffer. Bij dit spel, waaraan iedereen mee kan doen, is voor meer dan 1500 euro aan prijzen te winnen, waaronder 20 vrijkaarten voor Neterpop.

Het Gouden Koffer-spel is ook al op andere plaatsen in Nederland gespeeld, met groot succes. Neterpop en de Allesvan-websites (Bladel, Eersel en Reusel) hebben een speciale Kempische versie gemaakt: het spel is leuk voor jong en oud, het kan met veel mensen gespeeld worden en dankzij de medewerking van lokale bedrijven zijn er veel mooie prijzen te winnen.
De zoektocht begint op 28 maart en duurt ongeveer een week. Doel is het vinden van de Gouden Koffer die ergens in de regio verstopt is. De zoektocht bestaat uit drie onderdelen: het Fotozoekspel, het Letterspel en het Stappenspel. Wie het Fotozoekspel meespeelt, krijgt een voorsprong in het Letterspel; wie het Letterspel goed oplost, krijgt een voorsprong in het Stappenspel. Dit laatste spel leidt naar de Gouden Koffer.

Fotozoekspel

Het Fotozoekspel wordt gespeeld op zaterdag 28 en zondag 29 maart. Dit spelonderdeel is prima geschikt om met een groep mensen (vrienden, gezin) te spelen. Er is een route uitgezet tussen Duizel, Eersel, Dalem en Hapert. De route is zo ingericht, dat deze per fiets of auto af te leggen is. Tijdens de tocht moeten de deelnemers aan de hand van foto’s objecten opsporen. Omdat het een rondje is kan men overal op de route starten. De totale lengte is 17,5 kilometer en dus ook geschikt voor de Neterkids. De routebeschrijving en foto’s zijn vanaf donderdag 26 maart te downloaden vanaf de websites:

www.neterpop.nl, www.allesvanbladel.nl, www.allesvanreusel.nlof www.allesvaneersel.nl

Oplossingen kunnen zaterdag en zondag via de sites ingestuurd worden. Goede inzenders krijgen zondagavond extra informatie over het Letterspel.

Letterspel en Stappenspel
Vanaf zaterdag 28 maart staat de uitleg van het Letterspel op de genoemde websites. De bedoeling is om letters te zoeken die naar een locatie in de Kempen leiden vanwaar het Stappenspel zal starten. Op de sites zullen hints verschijnen die zullen helpen bij de zoektocht. Wie de locatie weet te achterhalen, kan dit weer via de sites melden. Deelnemers die de goede oplossing hebben ingestuurd, ontvangen op vrijdag 3 april instructies over het Stappenspel. Deze groep kan dan al beginnen aan dit laatste onderdeel. Op zaterdag 4 april komt de uitleg van het Stappenspel openbaar op de sites en kunnen nieuwe geïnteresseerden instappen. Zodra de Gouden Koffer gevonden is, is het spel ten einde. De verwachting is dat dit 3, 4 of 5 april zal zijn.

Prijzen
Onder degenen die de goede oplossing van het Fotozoekspel ingestuurd hebben, worden drie keer twee vrijkaarten, Neterpop-shirts en een fietshelm (Profile-Bito Bladel) verloot. Degene die als eerste de goede locatie van het Letterspel instuurt, krijgt vier vrijkaarten en wint ook nog een meet & greet met Nick en Simon voor twee personen. In de Gouden Koffer zitten 10 vrijkaartjes Neterpop en vele andere leuke prijzen.
De prijzen in de Gouden Koffer zijn geschonken door onder andere: Nummer Zestien Bladel, Blokker Reusel, BP Bladel, Rabobank De Kempen-West, FYEO vision, ‘t Spoorke Bladel, Fitness Hapert Bergeijk, Landal ‘t Vennenbos, Passie voor Bloemen Bladel, Outdoor Park Reusel, www.Senzas.nl Bladel, Body difference Bladel, H&R Catering Hapert en Interline haarmode Bladel.


S
ponsoren
:

 


                
Blokker Reusel    Body Difference Bladel   BP Pomp, Bladel

 

         
Fitness Hapert                         Fyeo                Interline Haarmode


              
Landal Vennebos        Nummer Zestien                Outdoor Park

 

                          

Passie voor Bloemen          Poort van Brabant                  Profile-Bito
                 
 

        
Rabobank                Senzas.nl              't Spoorke

 

 

 

Klik hier om naar het Forum te gaan

 

Terug naar Home

 

 

         


« terug


Projectontwikkeling