Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Frans Soetens Woninginrichting VessemAdresgegevens Jan Smuldersstraat 36
5512AZ Vessem
Telefoon
T 0497-591231
Openingstijden
Wo09:30 - 17:30 u
Do09:30 - 17:30 u
Vr09:30 - 17:30 u
Za09:30 - 16:00 u

Maandag en Dinsdag gesloten.
Vrijdag koopavond na telefonische afspraak.


Verrassend creatieve woonoplossingen

 

 

Aanbieding

Klik hier voor fantastische Luxaflex acties

 

Overige Aanbiedingen

 

Sinds 1983 bedient Frans Soetens Woninginrichting een al maar groeiend aantal klanten in de Kempen. Ons assortiment bestaat uit vloerbedekking, raambekleding, zonwering en slaapkamer inrichting. Klant zijn bij onze Woonservicewinkel betekent dat u kunt rekenen op de servicegarantie van Frans Soetens. Ervaar de meerwaarde van een vertouwd bedrijf dat nog altijd op een ambachtelijke manier te werk gaat en waar de klant centraal staat!

 

 

Assortiment

We werken samen met een groot aantal leveranciers die producten verkopen in het midden/hoog segment van de markt. Op het gebied van vloeren, raambekleding, slapen, en buitenzonwering kunnen we u dus vrijwel alles leveren.

Voor vloeren en raambekleding kan kijkenkiezen.nl u wellicht op weg helpen. De gehele kijkenkiezen collectie hebben wij in onze winkel.

Laden...

Styliste

Op het gebied van house-styling werken wij samen met Karin Ballizany, een gecertificeerde verkoopstyliste en columnist in verschillende woonbladen. Via onze winkel kunt u een afspraak met haar maken. Een interieuradvies duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats bij u thuis.

 

 

Trends

De stylisten en adviseurs van Binnen hebben ook voor de komende seizoenen de trends voor u weer in huis gehaald en gekeken hoe het praktisch toepasbaar is in uw interieur. De vele noviteiten en de razendsnelle ontwikkelingen op gebied van woondecoratie hebben wij voor u gebundeld en verzameld in onze nieuwe collectie. De collectie is onderverdeeld in 4 trends. Voor een klassiek romantisch interieur met veel decoratie zit u de komende seizoenen helemaal goed! De Trend "To Decorate" biedt een overdaad aan glitter, glinsters, kant, lintjes en goud. Of houdt u juist van sprekende, primaire kleuren dan is de Trend ‘To Build' misschien iets voor u. Laat u inspireren door onze overzichten en voorbeelden. De adviseurs van Binnen staan verder voor u klaar om uw ideeën om te zetten naar praktische toepassingen bij u thuis.

 

mFLOR

Een reletief nieuwe topper in ons uitgebreide assortiment is mFlor. mFlor is een collectie van vinyl stroken en vinyl tegels die een natuurgetrouwe uitstralling geven van b.v. houtsoorten en natuursteen. 15 jaar garantie zegt iets over o.a. de slijtvastheid.

Laat ons u adviseren over de toepasbaarheid van deze unieke kwaliteitsvloeren die ook over een bestaande tegelvloer gelegd kunnen worden.

mFlor langster planken 137,16 x 18,42 cm en een dikte 2,5 mmFrans Soetens Woonservicewinkel is Luxaflex Inspiration Dealer

 


Klik hier voor meer informatie over Luxaflex

 

Silhouette®, Shades Facette® Shades Duette® Shades Plissé, Shades Roman Shades, Paneelgordijnen, Horizontale Jaloezieën,  Houten Jaloezieën, Rolgordijnen, Gordijnjaloezieën,
Japanese Design Collection, Dakraam Producten, VTwonen - Luxaflex® Horren,

 

Kijk voor meer informatie ook op franssoetens.nl of bezoek de Frans Soetens Woninginrichting in Vessem.

 

 

 

 


« terug


Bedden en Matrassen - Gordijnen - Vloerbedekking - Vloeren - Woninginrichting