Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Gemakkelijke bekerwinst voor Bladella

Gemakkelijke bekerwinst voor Bladella
Bladel Geplaatst 2 september 2019

Het eerste bekerprogramma van het seizoen 2019 - 2020 bracht Bladella naar Baarle Nassau. Vijfdeklasser Gloria was de tegenstander. Het krachtsverschil was te groot om te spreken van een echte wedstijden. De 0-6 eindstand zegt daarover al veel.

De Bladellaselectie startte met een achterhoede bestaande uit Bob Michiels, Jesper van Erkel, Stijn Wouters en Luuk Vosters. Op het middenveld speelde de jonge Huib Liebregts een prima partij tussen de vaste krachten They Lauwers en Anel Selimovic. De voorhoede kende de vertrouwde namen: Ibou Bot, Niels Krekels en Bart de Jong. In alle linies was Bladella sneller, balvaster en combineerde beter.

De Schippersmannen begonnen met een mooie aanval over rechts en een slimme vrije trap die geen van beide een doelpunt opleverden. Maar de derde kans was wel raak. In minuut veertien profiteerde de attent spelende Niels Krekels van een te korte terugspeelbal. Hij passeerde doelman Raoul Pina Sousa en zorgde heel fraai voor de openingstreffer. Twee minuten later reageerde dezelfde speler precies op tijd op een dieptepass van They Lauwers. Dat betekende de 0-2. In minuut 22 waren het dezelfde spelers die hetzelfde patroon hanteerden en was de hattrick van Niels al compleet.
Het eenrichtingverkeer naar het doel van de Glorianen bleef de rest van de eerste helft aanhouden. De gastheren moesten zich beperken tot veel spelers achter de bal te houden. Tot doelpunten leidde de stormloop niet.

Na rust begon de thuisploeg sterk maar een prima voorzet wist men niet te verzilveren. Direct daarna moest Bladelladoelman Stan van den Berg reddend optreden. Toen was Bladella weer bij de les. Het duurde echter nog tien minuten alvorens de 0-4 op het scorebord kwam. Stijn Wouters verzilverde koppend een hoekschop. In de volgende fase van de wedstrijd combineerden de Schippersmannen er lustig op los maar het leidde niet tot een verhoging van de score. Het bleek moeilijk om de zes- tot achtmansverdiging te verschalken. Bladellatrainer Harry La Valletta wisselde voor het laatste half uur Huib Liebregts voor Roy Vosters. Dat werd een invalbeurt om van te dromen. Bij zijn eerste balcontact verstuurde hij een strak schot vanaf de rand van het strafschopgebied dat doel trof. Even later veroverde Bart de Jong de Jong op het middenveld de bal. Niet zoals gewoonlijk langs de lijn besloot hij tot een rush door het midden. Hij besloot met een hard laag schot dat onhoudbaar in het Gloriadoel verdween. Dat betekende 0-6.
Niels Krekels en Luuk Vosters kregen voor de laatste tien minuten rust en werden vervangen door Luuk de Bruin en de zestienjarige Kelvin van Lierop. Beiden maakten van de gelegenheid volop gebruik om hun talenten te tonen. Tot doelpunten leidde dit echter niet.

Niet komende zondag maar zaterdagavond al speelt Bladella zijn tweede bekerwedstrijd. Dat gebeurt op het eigen sportpark tegen de buren uit Netersel. De wedstrijd begint om 18:00 uur.

 

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Reijnders Accountants Adviseurs.
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio