Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< november 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
 
 
 
 
1
2
3
45
4
5
6
7
8
9
10
46
11
12
13
14
15
16
17
47
18
19
20
21
22
23
24
48
25
26
27
28
29
30
 

Workshop “Samen groeien met je kind” in Bibliotheek Reusel

Workshop “Samen groeien met je kind” in Bibliotheek Reusel
Reusel Geplaatst 30 augustus 2019

Anita Caers en Ruben Keulers geven de workshop ‘Samen groeien met je kind' op vrijdagavond 13 september in Bibliotheek Reusel.

Samen groeien met je kind
"It takes a village to raise a child". Een mooi Afrikaans spreekwoord.
We gunnen onze kinderen allemaal een veilige en gezonde omgeving om in (op) te groeien, en dat gaat verder dan alleen ons eigen huis. Een kind ‘grootbrengen' doe je niet alleen. Want ook al komt de zorg voor je kind vooral bij de ouder terecht, de invloeden van buiten het gezin en de nabije omgeving van het kind zijn enorm.
Denk bijvoorbeeld aan de invloed van vrienden, groepsdruk, de maatschappelijke druk van continu presteren en niet in de laatste plaats de invloed van de digitale wereld zoals online games en social media. Hoe ouder het kind wordt, hoe groter hun wereld wordt.
Het vraagt in deze vluchtige tijd heel wat van een ouder om een sterke verbinding met je kind te hebben en behouden, daarvoor is weerbaarheid, bewustzijn en inzicht nodig.
In hoeverre voel jij je nog echt in verbinding met je kind? Groei jij samen met jouw kind?

Anita Caers en Ruben Keulers
Anita Caers van Praktijk Binnensteboven en Ruben Keulers van The Movement Company nodigen je graag uit voor een inspirerende en kosteloze avond met als thema ‘Samen groeien met je kind.' Deze avond vol afwisseling in theorie en praktijk, staat volledig in het teken van verbinding en samen groeien met jouw kind.
"Waarom? Omdat wij voelen dat we daarmee een antwoord geven op vragen die veel ouders tegenwoordig, bewust en onbewust, hebben, als het gaat om het ontspannen, gelukkig en in verbinding opvoeden en laten opgroeien van hun kind. Iedere ouder wenst immers het beste voor zijn kind, maar ervaart wellicht ook dat het soms flinke uitdagingen met zich meebrengt.
Wij delen graag onze kennis en ervaring met je, omdat wij het elke ouder gunnen samen met hun kind te groeien."

Reserveren
Iedereen is welkom op vrijdagavond 13 september van 20.00 tot 21.30 uur in Bibliotheek Reusel. De toegang is gratis. Er zijn maar 15 plekken beschikbaar. Wees verzekerd van een plek en reserveer een gratis ticket via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Vrijwilligersbureau Bladel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Flow Sleeping Bladel