Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

Marvilde weer te sterk voor Bladella

Marvilde weer te sterk voor Bladella
Bladel Geplaatst 8 april 2019

Zonder erg diep te gaan heeft Marvilde de punten in eigen huis gehouden. Bladella wist twintig minuten stand te houden en goed mee te spelen. Slimme en snelle uitvallen bleken uiteindelijk de wedstrijd te beslissen.

Bladella begon met Rob van den Boom op het middenveld, op de plaats van de geschorste Anel Selimovic. Het betekende een meer defensieve opstelling. Met veel spelers in een verdedigende positie bleek de organisatie erg moeilijk. Uitblinker Max van den Akker en Murtaza Nawabi wisten zeker in de eerste helft gevaarlijk op te komen en de vrije ruimte te vinden.
In de eerste fase had Bladella meer balbezit maar wist niet echt gevaarlijk te worden. In minuut 18 werd met een bal uit de Marvildeverdediging de diepgaande Danny Das bereikt. Uit zijn voorzet op maat kon de uitblinkende Max van den Akker van dichtbij de 1-0 laten aantekenen. In de volgende tien minuten kreeg Bladella drie goede kansen om de stand gelijk te trekken. Maar ook driemaal bracht doelman Sam van Rooij redding. Marvilde was daarna dicht bij de 2-0 toen inzet via de binnenkant van de paal weer het veld insprong. Het bleek uitstel want even later kwam die stand toch op het scorebord. De naar rechts uitgeweken Van den Akker bediende Nawabi op maat. Enkele minuten voor rust was het wederom een voorzet van rechts die doeltreffend werd afgerond. Deze keer was het Danny Das die kon scoren.

In de tweede helft kwam bij Bladella Teun Grimbergen in de ploeg voor Geert van Overbeek. Rob van den Boom ging naar de achterste linie en Tom Maas werd middenvelder.
De eerste kans was voor Bladella. Dat was in minuut 56. Daarvoor was het van beide kanten veel balverlies en weinig loopvermogen. Bladella leek zich bij een nederlaag te hebben neergelegd en Marvilde behoefde met de comfortabele voorsprong niet tot het uiterste te gaan. Beide ploegen kregen wat kleine kansen maar van overtuiging in het spel was geen sprake meer. Bij Bladella kwam Luuk Vosters nog in de ploeg voor Tom Maas en bij Marvilde werden Tommy van de Wiel en Danny Das nog vervangen door Gijs Kiebert en Michael Maessen.
Met deze uitslag kan Marvilde nog volop meedoen voor plaats twee. Bladella zal alleen nog finales spelen voor klassebehoud.

Aanstaande donderdag worden nog negen minuten gespeeld tegen Gestel. Begonnen wordt met een 2-2 stand. Aanstaande zondag komt Braakhuizen op bezoek in Bladel. Punten zijn zeer welkom.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Kappers: Interline Haarmode Bladel
Stichting Het Kompas
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel