Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Bladella ten onder bij een veel beter Someren

Bladella ten onder bij een veel beter Someren
Bladel Geplaatst 4 februari 2019

Na negentig minuten noteerde het scorebord in Someren 4-1. Het was echter niet het verlies van de drie punten die het voor Bladella tot een vervelende middag maakte.

Someren was immers de betere partij en de terechte winnaar. Met het uitvallen van de geblesseerde Niek Janssen, Rob van den Boom, direct rood, en Geert van Overbeek, tweemaal geel, was de schade nog veel groter.

Bladella startte met dezelfde opstelling als twee weken geleden tegen RKVVO.
Na aftastende eerste minuten met weinig gevaar voor beide doelen nam Someren snel het initiatief. In minuut 5 moest Nick Vermeiren handelend optreden bij een harde kopbal van Koen de Louw. Enkele minuten later was het Robin van den Aker die gelukkig voor Bladella van dichtbij over schoot.
Bladella leek daarna iets meer grip te krijgen maar het was Luc Bouwmans die met een mooi afstandsschot Bladella in de twintigste minuut op achterstand zette. Daarna was Someren heer en meester. Met sterk opkomende backs, goed positiespel en een ijzersterke verdediging liet Someren zien hoe het spel gespeeld moet worden. Met doelpunten van Mike Kusters en Oelse Venhuizen bouwde Someren nog voor de rust aan een ruim voorsprong van 3-0.

Na rust greep trainer Huub Vermeulen in en wisselde beide vleugelaanvallers Ibou Bot en Bart de Jong. They Lauwers en Anel Selimovic waren hun vervangers. Bladella leek daarmee wat meer grip te krijgen op het middenveld en toonde zowaar wat meer brutaliteit.
Na een vrij lichte overtreding op They Lauwers, binnen het strafschopgebied, legde scheidsrechter Berben de bal in minuut 57 resoluut op de stip. Stijn Wouters benutte dit buitenkansje door onberispelijk in te schieten.
Vervolgens probeerde Bladella door opportunistisch spel het tij te keren. Cas Vosters probeerde het met een bekeken schot en later had dezelfde Cas Vosters weinig geluk toen zijn schot op de lat belandde. Maar Someren toonde zich onverzettelijk en kwam nog diverse malen gevaarlijk opduiken voor het Bladella doel.
Hoewel de wedstrijd uiterst sportief verliep, leek deze in minuut 80 nog bijna te ontsporen. Rob van den Boom maakte een overtreding die met direct rood werd bestraft.
Diep in blessuretijd maakte Salim Zeroual nog de 4-1. Bij Bladella was er echter grote twijfel of de bal wel geheel over de lijn was geweest. Het ageren van Geert van Overbeek bij de scheidsrechter leverde hem zijn tweede gele kaart op.

Voor de vele Bladella-supporters was de scheidsrechter deze middag misschien wel de meest besproken man op het veld. Het verlies van Bladella was toch echt te wijten aan het uitstekende spel van Someren waar Bladella te weinig tegenover wist te zetten.

Volgende week mag Bladella in de herkansing tegen Rood Wit, die deze zondag ook zonder punten bleef tegen Gestel.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk
Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
De Houtwinkel Bladel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Restaurant Woest Westerhoven