Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

Zes vrijwilligers krijgen Predicaat van Verdienste in Eersel

Zes vrijwilligers krijgen Predicaat van Verdienste in Eersel
Eersel Geplaatst 8 januari 2019

Zes Predicaten van Verdiensten zijn maandagavond tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Eersel uitgereikt door waarnemend burgemeester Joseph Vos. De volgende zes inwoners en stichtingen zijn onderscheiden in het Eerselse gemeentehuis:

Glenn Valkenburg en Frank Wintermans uit Duizel vanwege hun actieve rol in carnavalsvereniging de Zwetsers. Samen met muzikanten van de drumband en fanfare de Volharding hebben Valkenburg en Wintermans De Red Color Band opgericht. Daarnaast maakten zij met Wil Lierop deel uit van zangtrio de Kempentoppers. Valkenburg en Wintermans creëerden jarenlang een miniatuur kerstdorp in Duizel.

Frans van der Heijden uit Eersel vanwege zijn inzet voor de Duizelse voetbalvereniging Dosko '32 en de Eerselse voetbalvereniging E.F.C. Eersel, waar hij voorzitter is. Van der Heijden heeft daarnaast de afgelopen 27 jaren een bijdrage geleverd aan de sinterklaasviering op basisschool Sint Jan.

Corrie van der Heijden uit Knegsel, vanwege haar werk voor gemeenschapshuis De Leenhoef. Ook is zij waarnemend voorzitter van KBO Knegsel. Acht jaar geleden heeft Van der Heijden het Steunpunt voor Ouderen mee opgericht, waar zij zich nog steeds voor inzet. Daarnaast is Van der Heijden bestuurslid geweest van het Wit Gele Kruis.

Jos Schuijbroek uit Knegsel, vanwege zijn actieve rol in de Dorpsraad, die hij mede heeft opgericht. Hij is van 2001 tot 2008 voorzitter geweest van korfbalvereniging Fortuna 68. Sinds 2005 is Schuijbroek lid van een IVN-werkgroep voor natuuronderhoud, waar hij betrokken is bij de natuurwerkdag. Hij is ook vrijwillig coach bij de Buzinezzclub, die een trainingsprogramma biedt voor jongeren om hen te helpen bij het vinden van de juiste opleiding of baan.

Alex Heerema uit Knegsel voor zijn inzet voor gemeenschapshuis De Leenhoef in Knegsel, waar hij dertien jaar lid van het bestuur was. Zo heeft hij zich ingezet voor de transitie van de oude Leenhoef naar de MFA aan de Steenselseweg.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Restaurant Woest Westerhoven
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel