Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< mei 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
 
1
2
3
4
5
19
6
7
8
9
10
11
12
20
13
14
15
16
17
18
19
21
20
21
22
23
24
25
26
22
27
28
29
30
31
 
 

GEMEENTE EERSEL GENOMINEERD VOOR ‘WANDELGEMEENTE VAN NEDERLAND 2014” STEM NU!

GEMEENTE EERSEL GENOMINEERD VOOR ‘WANDELGEMEENTE VAN NEDERLAND 2014” STEM NU!
Eersel Geplaatst 10 maart 2014

Op 4 maart heeft gemeente Eersel vernomen dat ze bij de drie genomineerde gemeenten hoort om de titel ‘wandelgemeente van Nederland 2014" in de wacht te slepen.

De organisatie van wandelkrant "Te voet" heeft zojuist de drie finalisten bekend gemaakt. Naast gemeente Eersel zijn ook de gemeenten Hardenberg en Geldermalsen in de race. Wethouder Steven Kraaijeveld is ontzettend blij met de nominatie: "tot de finale doordringen om de titel wandelgemeente van het Nederland 2014 doet recht aan al het werk dat onze vrijwilligers hebben verricht om ons wandelaanbod in kaart te brengen. Het is een mooi voorbeeld van samenwerking. We zijn er echter nog niet. Om te winnen hebben we heel wat stemmen nodig. Stem mee".

Stemmen kan t/m 4 april via www.eersel.nl of via www.wandelkrant.nl

 


Werkgroep "Eersel wandelgemeente"
De werkgroep "Eersel wandelgemeente" die naast een afvaardiging van VVV Eersel, het Huis van de Brabantse Kempen en de gemeente Eersel, bestaat uit vele vrijwilligers vanuit Zorg om Duizel, Dorpsraad Steensel, Dorpsraad Vessem, Leefbaar Wintelre, Leefbaarheidsgroep Knegsel, Leefbaarheidsgroep kern Eersel, Wandelclub 55+ , Steunpunt vrijwilligerswerk, Platform Mensen met een Beperking en Staatsbosbeheer heeft ons hele wandelaanbod in kaart gebracht. Dat was een gigantische klus, die zonder alle deze vrijwilligers nooit geklaard had kunnen worden. Onze welgemeende complimenten voor deze betrokken groep. Onze dank is groot.

De wandelaar kan nu een keuze maken uit het grote wandelaanbod dat onze gemeente rijk is door middel van een speciaal opgezette wandelpagina www.eerselwandelgemeente.nl. Ook zijn er nieuwe wandelkaarten (met en zonder knooppunten) beschikbaar. En we hebben een unieke wandelapp gerealiseerd zodat het mogelijk is alle wandelingen gratis te downloaden op de smartphone, tablet of GPS apparaat. Deze wandelapp is naar verwachting per april 2014 werkzaam.

 

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Stichting Het Kompas
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
Vrijwilligersbureau Bladel
De Houtwinkel Bladel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel