Alles van De Kempen
Bekijk de agenda
< februari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
 
1
2
6
3
4
5
6
7
8
9
7
10
11
12
13
14
15
16
8
17
18
19
20
21
22
23
9
24
25
26
27
28
29
 

ZOMERKRIEBELS IN VESSEM

ZOMERKRIEBELS IN VESSEM
Vessem


Gratis festival voor het hele gezin

Zondagmiddag 2 juni is het weer genieten geblazen in Vessem. Dan is de prachtige brouwerijtuin van Beerze een walhalla voor de ware Bourgondiër.

 

Zomerkriebels is een gratis voor iedereen toegankelijke festival en belooft een zomerse middag te worden vol muziek en theater. Met speciaalbieren en andere lekkernijen voor de ouders, en voldoende speel- en ravotruimte voor de kinderen. Het muzikale programma bestaat uit optredens van de coverband Vintage en het organiserende muziekgezelschap De Zjoem.

VINTAGE
Tot voor kort was Vintage een band die alleen uit vrouwen bestond. Totdat een nieuwe, mannelijke, drummer in de arm werd genomen. Hij maakt op Zomerkriebels zijn debuut voor het grote publiek. De band bestaat nog niet eens zo lang, maar heeft in korte tijd de harten veroverd van vele Kempenaren. En wie nog niet voor de (muzikale) charmes van Vintage viel, gaat aanstaande zondag zeker voor de bijl.

DE ZJOEM
De zeven muzikanten van De Zjoem (uit Vessem, Veldhoven, Oerle, Oirschot en Middelbeers) timmeren al wat langer aan de weg, en dat is niet onopgemerkt gebleven. De mannen zijn deze zomer vele malen te bewonderen in onze regio. Een festivaltour die als opmaat dient voor een spetterend optreden in de grote zaal van theater De Schalm (Veldhoven), op de eerste zaterdag van 2020. De Zjoem zal op Zomerkriebels een aantal nieuwe nummers laten horen, maar Zjoem-klassiekers als ‘De zus van Cor van Zon', ‘Aan de oevers van de Beerze' en ‘Bende Gek!' zeker niet uit de weg gaan.

ANDER LEKKERS
Naast muziek en zonneschijn valt er nog veel meer te genieten. Zo heeft de Beerze-brouwer speciaal voor de gelegenheid een aantal speciaalbieren geselecteerd. Uit zijn eigen brouwketels, maar ook van andere micro-brouwerijen. Een verrassend stukje (straat)theater maakt de middag compleet.
Voel je vrij om een kleedje mee te nemen om je languit in het gras te vleien.
Zomerkriebels, in het hart van Vessem, begint om 14.00 uur en de toegang is (natuurlijk) gratis.

Datum: 2 juni
Tijd: Vanaf 14.00 uur
Locatie: Beerze Brouwerijtuin, Jan Smuldersstraat 26, Vessem
Entree: Ook dit jaar weer gratis!

 

 « terug
Vrijwilligersbureau Bladel
SBP Outdoor en De Negende Zaeligheyt in Bergeijk Witrijt
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Flow Sleeping Bladel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel